Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviLimon, Yeşil Çay, Maden Suyu ile Zayıflatan Karışım

Limon, Yeşil Çay, Maden Suyu ile Zayıflatan Karışım

Limon, yeşil çay ve maden suyu ile zayıflatan karışım, yağlarınızdan ve ödemden kurtularak hızlıca kilo verdirerek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

İçerikleri

Limon, yeşil çay, maden suyu ile zayıflatan karışım denediniz mi? Son dönemde diyet listeleri arasında yerini alan ve oldukça popüler olan, bu zayıflama iksirinin faydaları ve vücudumuzda kilo diye adlandırdığımız yağların yakmasında ki etkisi inanılmayacak kadar fazla. Yapılan araştırma neticesinde bu kürü deneyen çoğu insan üzerinde olumlu sonuçlar doğuran bahse konu zayıflatan karışım (form çayını) Saglikhaberleri.com takipçilerine sunmak istedik.

İnsanı zayıflatarak forma girdiren, bu mucizevi iksiri kullanan kişiler nasıl bu kadar kısa sürede nasıl zayıflıyor, neden bu kadar diyet listesinde popüler oldu?

İşte tüm bu sorularınızın cevabı yazımızın devamında;

Yeşil çayın faydaları:

Yağ yakmada ve toksinlerin insan vücudundan dışarı atılmasında önemli rol oynayan Yeşil Çay; içerek iştah bastırılır, yağları (kiloları) yakar ve insan vücudunun ihtiyacı olan bütün mineraller böylelikle temin ederek karşılanmış olunur. Yeşil Çayın çok iyi bir antioksidan olmasının yanı sıra başka bir özelliği de Yeşil Çaya bu özelliği katan polifenol adında ki bitkisel bileşen diğer bir yandan da yağların yakılmasını önemli derecede hızlandırmaktadır.

Maden suyunun faydaları:

Araştırmacılar tarafından çeşitli bilimsel çalışmalar gerçekleştirilmiş olup, Maden Suyu içeceğinin yani soda kilo kaybına katkısı olur mu? içeriğinde bulunan mineraller sayesinde yağların yakılarak kilo kaybına önemli ölçüde katkı sağladığı, böylelikle gün geçtikçe zayıflamamın meydana geldiği tespit edilmiştir. Hazımsızlık problemine karşı birebirdir ve insan metabolizmasını hızlandırma özelliği vardır.

Limon suyunun faydaları:

Limon’un insan vücudundaki yağların yakılmasına etkisi: Limon, hücrelerimizde depolanmış kiloların (yağların) vücut dışına atılmasını katkı sağlar. Vücutta enerji artışı sağlayarak yağ yakımını hızlandırır.

Zayıflatan karışım form çayı nasıl hazırlanır?

Zayıflatan form çayı için gerekli malzemelerimiz;

  • 1/2 litre kaynar su,
  • Bir yemek kaşığı yeşil çay,
  • 1/2  limon,
  • 1 şişe maden suyu (Soda)

Çok kısa zamanda zayıflatan karışım nasıl hazırlanır?

Yapılışı: 1/2 litre kaynamış suyun içine bir yemek kaşığı dolusu kadar yeşil çayı atıp 8-10 dakika kadar demlenmeye bırakıyoruz. Yarım limonu sıkacak yardımıyla sıkıp suyunu demlenmeye bırakan çayın içine aktarıyoruz ve daha sonra maden suyunu da (soda) karışımın içine ekleyerek böylelikle zayıflatan form çayımızı hazır hale getiriyoruz.   Günlük düzenli bir şekilde paylaşılan tarifi (sodalı, limonlu ve yeşil çayı) içmek oldukça yağ yakarak, zayıflatmaya yardımcı olmaktadır.