28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınBölgesel zayıflama yöntemi ile hayal ettiğiniz görüntüye ulaşmanız çok kolay

Bölgesel zayıflama yöntemi ile hayal ettiğiniz görüntüye ulaşmanız çok kolay

İçerikleri

Tüm diyetleri denemenize rağmen bazı bölgelerinizde istediğiniz görünüme kavuşamayabilirsiniz. Vücudunuzun bazı bölgeleri genetik veya hamilelik dolayısıyla orantısız şekilde yağlanmış olabilir. Tüm bunların sonucunda karşılaştığınız bu vücut sebebiyle moralinizi bozmanıza ve psikolojik olarak kendinizi çözümü olmayan bir durumdaymış gibi hissetmenize hiç gerek yok. Çünkü bölgesel zayıflama ya da diğer bir adıyla bölgesel incelme ile çok kısa bir sürede istediğiniz vücuda kavuşabilirsiniz.

Modern Bir Zayıflama Yöntemi Olarak Bölgesel Zayıflama Nedir? 

Bölgesel zayıflama, vücudunuzda şikayetçi olduğunuz yağlardan en kısa ve kolay şekilde kurtulmanızı sağlayan modern bir zayıflama yöntemidir. Bölgesel zayıflama direkt olarak şikayetçi olduğunuz bölgeye yönelik olarak yapıldığı için diğer yöntemlere göre vücuttan çok daha fazla yağ atılmasını sağlar, bölgeyi daha fazla sıkılaştırır ve çok daha başarılı bir sonuca imza atmanızı sağlar. Bölgesel zayıflama, diğer yöntemlere göre çok daha hızlı iyileşmenizi sağlayarak kısa sürede günlük hayatınıza geri dönebilmeniz için kolaylık tanır.

Neden Bölgesel Zayıflama Yöntemini Seçmelisiniz?

Bir sürü diyet yaptınız, her gün spora gittiniz ama istediğiniz vücuda bir türlü kavuşamadınız. Zayıf olmanıza rağmen basen, kalça, bacak, göbek gibi bölgelerinizde kurtulamadığınız yağlar da olabilir. İşte bu ve benzeri durumlarda en çok tercih edilen yöntem olan bölgesel zayıflama sizler de deneyimleyebilirsiniz. İnatçı yağ dokularına karşı yapılan operasyonlarla bu yağ dokularının parçalanması sağlanır. Operasyon sonrası kanama ve morluk yaşamamanız için bölgedeki önce kan damarları operasyon yapılan bölgeden uzaklaştırılır. Parçalanan yağ vücuttan dışarıya atılır. Son moda cihazlarla yapılan bu operasyonda lazer dalga boyları ve güç değiştirilebilir. Bu sayede vücuttan atılan yağ miktarı artırılabilmektedir. Sonucunda da eski yöntemlere göre çok daha fazla incelme yaşanır.

Operasyon sırasında eski yöntemlere göre çok daha az bir kan kaybı yaşandığı için kan nakli ihtiyacı duyulmadan istenmeyen yağlar vücuttan alınır. Deri sıkılaştırıcı etkisi sayesinde bu teknikle yapılan bölgesel zayıflama ile bölgesel sarkma gibi problemler ortaya çıkmaz. Cildinizde gözle görülebilir bir canlanma ve gençleşme yaşanır. Bölgesel zayıflama, yağlanmasından dolayı şikayetçi olduğunuz kol, bacak, basen, karın, sırt, yüz ve çene bölgesi gibi her bölgeye uygulanabilir. 16 yaşını geçmiş, birçok diyet deneyip spor yapmanıza rağmen istenmeyen yağlarınızdan kurtulamamış ya da bu yöntemle hızlı ve kolay şekilde yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu operasyonu yaptırmanız için hiçbir engeliniz bulunmamaktadır. Çok fazla kiloya sahipseniz bölgesel zayıflama yaptırmadan önce bir takım diyetler ve spor programları yapmanız gerekir.

Bölgesel Zayıflama Operasyonunda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncelikle bölgesel zayıflama yaptırmaya karar verdiğinizde seçeceğiniz doktor en önemli noktadır. Doktorun bilgi birikimi, bu konudaki tecrübeleri, hastayı tanıyıp kendisine uygun tedaviyi bulup uygulaması başarılı bir sonuç için çok önemlidir. Operasyon sonrası hasta takibi, gerekli durumlarda diyet, spor vb. müdahaleler tamamen doktorun bu konudaki yetkinliğine bağlıdır. İkinci önemli nokta ise operasyon ekipmanlarıdır. Doktorunuzun son teknoloji ekipmanları kullanıp kullanmadığına dikkat etmelisiniz.

Detaylı olarak “bölgesel zayıflama nedir?”, “ameliyatsız bölgesel zayıflama nasıl yapılır?” gibi sorularınıza daha net cevaplar almak, istenmeyen yağlarınızdan kolayca ve en kısa sürede kurtulmak için bu konuda birçok başarılı sonuca imza atmış olan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Alpaslan Topçu ile https://www.alpaslantopcu.com adresinden iletişime geçebilir, kendisinden randevu alabilirsiniz.