16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiyetHer sabah bu karışımı içerek, 30 günde 5 kilo verin!

Her sabah bu karışımı içerek, 30 günde 5 kilo verin!

Zayıflamak için bir çok farklı yöntem var fakat bugüne kadar deneyeceğiniz en etkili yöntem olacak bu formül, size doğru kullanımda 30 gün içinde 5 kilo verdirebilir. Bu karışımın sağlıksız bir tarafı yok. Sadece günlük yaşantınıza ufak bir dokunuş gibi düşünebilirsiniz bunu. Evdeki malzemelere göre, içeriğini siz de kendi yaratıcılığınızı kullanarak değiştirebilirsiniz. Bu içecek genellikle sebzelerden yapılıyor. Meyveler, çok fazla aroma ve fayda sağlamayabiliyor. Zayıflama suyu ya da zayıflatıcı karışım olarak da bilinen bu içeceğin yapımıyla başlayalım.

Zayıflama Suyu İçin Gerekli Malzemeler

Bu karışım için gerekli malzemeler şu şekilde;

  • Zayıflatıcı karışım için sürahi (1,5 – 2 litre ideal)
  • İçme suyu
  • Nane, salatalık, limon
  • Kereviz ya da maydanoz

Zayıflatıcı Karışım Nasıl Hazırlanıyor?

Zayıflama suyu, zayıflamak için kullanılan yöntemler arasındaki en basit yapıma sahip karışımdır diyebiliriz. Tek yapmanız gereken, sürahinin içine önce suyu koymalısınız. Suyu doldurduktan sonra içine nane, maydanoz ya da kereviz atılır. Salatalık ve limon, halka şeklinde kesilip atılır. Eğer yazın içecekseniz içine birkaç buz atarak, daha serin hale getirebilir ya da buz dolabında muhafaza edebilirsiniz.

Karışım hazırlandıktan sonra yaklaşık en az 30 dakika beklemelidir. Eğer mümkünse geceden hazırlayıp sabaha kadar bekletmek ve sabah aç karnına 1 bardak içtikten sonra kahvaltıdan sonra da devamını içebilirsiniz. Bu içeceğin benzerlerini detoks suyu olarak da duymuşsunuzdur. Bu içeceğin büyük etkilerinin yanı sıra, sağlıklı şeyler içerdiği için tavsiye edilir.

Detoks Etkisi Oluşturur Mu?

Zayıflatıcı karışım doğru kullanıldığında çok yüksek miktarlarda kilo vermenize yardımcı olur. Bunu yaparken, detoks etkisinden yararlanır. Detoks şeklinde de tüketilebilse de beslenmenizde değişiklik yapmadan, sadece her sabah bir sürahiyi yavaş yavaş içmeniz yeterli olur. Etkilerini kısa sürede hissedeceksiniz. Özellikle su içmeyi pek sevmiyorsanız, bu içecek size su içmeyi sevdirecektir.

Zayıflatıcı Karışım Tek Başına Yeterli Mi?

Zayıflama suyu her ne kadar etkili bir içecek olsa da ne yazık ki tek başına yeterlidir diyemeyiz. Eğer gerçekten etkilerini görmek istiyorsanız, aynı zamanda çok fazla yemek yememeye, ekmeği azaltmaya ihtiyacınız var. Özellikle de sabah yürüyüşlerinin çok ciddi faydaları var. Tüm bunları dikkate alırsanız çok kısa sürelerde ciddi kilolar verebilirsiniz. Üstelik bu kiloları, yağ yakımı olarak verecek ve göbeğinizden kurtulacaksınız. Etkileri sizi bile hayrete düşüreceğinden emin olabilirsiniz. 1 aylık süre sonunda eğer doğru kullanırsanız, ilk işiniz yaşadığınız deneyimi ve bu içeceğin hazırlanışını arkadaşlarınıza anlatmak olacaktır.

Exit mobile version