16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKadınSaç BakımıEn yeni erkek çocuk saç kesim modelleri neler?

En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri neler?

İster okulda ister yaz için olsun, tüm erkek çocukların iyi görünmeleri ve kendilerini iyi hissetmeleri için doğru saç kesimlerine ihtiyaçları vardır. Kısa saçlar için klasik kesimlerden uzun saçlar için modern stillere kadar, dikkate alınması gereken birçok erkek çocuk saç kesimi var. Küçük yürümeye başlayan çocuğunuzun veya erkek bebeğinizin de zaten kendi stil anlayışı olabilir, bu nedenle hem gündelik hem de resmi görünümlerle iyi sonuç verecek çok yönlü erkek çocuk saç kesimi stilleri bulmak önemlidir.

Çocuklarınızın gelişme döneminde, günden güne onlarında isteklerinin ön plana çıktığı dönemlerdir. Bu nedenle saç modelleri tercihinde onların zevkine de önem vermeniz gerekir. Böylece çocuğunuzun fikirlerini alarak, gelişmesine dair olumlu bir etkileşim sağlamış olursunuz. En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri arasından, çocuğunuzun zevkine hitap eden modelini denemesine izin verebilirsiniz. Günümüzde birbirinden hoş erkek çocuklarına özgü saç stilleri bulunur. Saçlarına uzun ya da kısa modeller verebilir ve onun için değişiklik modelleri deneyebilirsiniz.

En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri, uzun saç ve kısa saç modellerine uyum sağlayan farklı saç stillerine sahiptir. Çocuklarınızın yüz hatlarına en çok yakışacak modeli seçebilir ve bu doğrultuda saçlarına şekil verebilirsiniz. Günümüzde erkek çocukları için oldukça fazla hoş saç stilleri vardır. Zevkinize ve tabii ki çocuğunuzun hoşuna giden bir modeli bulabilirsiniz.

En Yeni Erkek Çocuk Saç Kesim Modelleri

Orta uzun saç stili

En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri arasında, orta uzunluğa sahip saç stili çocuklarınıza farklı bir hava verecektir. Saçların orta bölümlerinin, yan ve arka kısımlarına göre daha uzun kesildiği saç modelidir. Okul çağına başlayan çocuklarınız için, güzel bir seçim olacaktır.

Kâküllü Saç Modeli

Kaküllü saç modelleri de günümüzde erkek çocuklarda gördüğümüz saç modellerinden biridir. Oldukça hoş ve modern bir görünüme sahip kaküllü saçlar, çocuğunuza hoş bir hava katar. Ayrıca renkli gözlere sahip çocukların, gözlerini ön plana çıkarmak için de tercih edilebilir. Şekil vermesi ise oldukça basittir. Banyo sonrası saçlarını tarayın ve kaküllerini öne doğru kurutarak şekil verin.

Mohawk Saç Modeli

Mohawk saç modeli de son zamanlarda olduğu gibi, uzun yıllar popülerliğini koruyan modellerdendir. Farklı şeylere ilgisi olan çocuklar için ideal bir seçim olabilir. Eğlenceli bir görünüm kazandıran saç modeli çocuklara farklı bir hava da katan modeller arasında yer alır. Mohawk saç modeli; saçların yan bölümlerinin 3 numaralı tıraşlı olduğu ve üst-ön kısımlarının daha uzun olduğu saç modelidir.

Yana Doğru Kısa Saç Modeli

Aktif ve hareketli çocuklarınız için en ideal saç modelleri kısa saçlardır. Yana doğru kesilen kısa saç modeli de bunlardan biridir. En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri arasında, farklı stile sahip saç modelidir. Saçlarını yıkadıktan sonra, saçın ön bölümünü yana doğru tarayarak şekil verebilirsiniz.

Asker Tıraşı Saç Modeli

Asker tıraşı saç modeli herkesin bildiği, hatta her erkek çocuğunun saçlarının dönemsel olarak asker tıraşı kesildiği modeldir. Saçlar eşit bir şekilde dağılır. Ayrıca çocukların gelişme evresinde, saçlarının daha gür olması için asker tıraşı kesilmesi önemlidir. Aynı zamanda özellikle yuvarlak yüz hatlarına sahip çocuklara çok yakışan bir modeldir.

Patenci Saç modeli

En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri arasında, havalı patenci modeli dikkat çekicidir. Özgür, çılgın ve rahatlığı simgeleyen bir saç sitili olduğunu söyleyebiliriz. Haylaz, afacan çocuklarınıza hoş bir görünüm katar. Patenci saç modeli için, salar boyun hizasında kesilir. Saçları yanlara şekil verilerek de kullanabilirsiniz. Bu model at kuyruğu yapmayı seven çocuklar içinde idealdir.

 Uzun Dağınık Saç Modeli

Çocuklarınızın özgürlüğünü ortaya çıkaran, bir diğer saç modeli de uzun ve dağınık saçlardır. Çocuklarınızın düz ve dalgalı saçları varsa, dağınık saç modeli oldukça çok yakışacaktır. Okul döneminde olmasa dahi tatilde çocuklarınızın saçlarını uzun ve dağınık bir model yapabilirsiniz.

Klasik Saç Modeli

Genellikle tercih edilen ve erkek çocuklarında gördüğümüz bir modeldir. Ayrıca çocuklara sevimli bir görünüm kazandırır. Saçların yan tarafları kısa, ön bölümleri ise biraz daha uzundur. Özel günlerde çocuklarınızın saçlarına, şekil vermesine yardımcı olabilirsiniz. Saç jölesi ile ön uzun bölümlerine şekil verebilirsiniz.

Hipster Saç Modeli

Tarz ve özgür duruşu ile hipster saç modeli de farklı sitilleri seven çocukların dikkatini çeker. Saçların yan bölümü tamamen tıraş edilir. Ön bölümlerdeki uzun saçlar ise öne çıkarılır. Sempatik bir hava katan hipster saç modeli, yaramaz çocuklar için biçilmiş kaftandır.

Yandan Çizgili Orta Uzunlukta Saç Sitili

En yeni erkek çocuk saç kesim modelleri arasında bu defa da; yandan çizgili orta uzunluktaki saç modeli karşımıza çıkıyor. Önden çizgili modeli ile çocuklarınıza tarz katar ve dikkat çekici bir görünüm sunar. Düz saçlara sahip çocuklarınızın daha da tatlı görünmesini sağlar.

Exit mobile version