7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaKadınCilt BakımıDermovate krem vajinal mantara, egzamaya iyi gelir mi?

Dermovate krem vajinal mantara, egzamaya iyi gelir mi?

Dermovate krem, cilt iltihaplanmasını tedavi eden ve doktor kontrolünde kullanılması gereken bir kremdir. Cilt yüzeyinde meydana gelen kaşıntı, kızarıklık ve şişme gibi cilt sorunlarını tedavi etmesi için doktor tarafından reçete edilen Dermovate krem nedir? Dermovate krem ne işe yarar? Dermovate krem nasıl kullanılır? Dermovate krem kimlerde kullanılır?

Doktorlar tarafından çok sık reçete edilen Dermovate krem oldukça etkilidir. Deri ve cilt kaşıntılarına iyi gelen Dermovate krem bir tür egzama kremidir. Sedef ve egzama hastalıklarını kısa sürede tedavi eden Dermovate kremin kullanımına çok dikkat edilmelidir. Dermovate kremi doktorun önerdiği dozda ve şekilde düzenli kullanmak tedavinin kısa sürmesi açısından çok önemlidir.

Dermovate Krem Nedir?

Kısa sürede sorunları tedavi eden Dermovate krem nedir sorusu özellikle yan etkileri olan kremin içeriğini bilmek açısından önemlidir. Çünkü Dermovate krem ne kadar etkili olsa da, yan etkileri olabilen bir kremdir. Bu nedenle Dermovate kremin içerinde bulunan etken maddelerden birine karşı alerjisi olan kişilerin Dermovate kremi kullanmamaları önerilmektedir. Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için Dermovate kremin doktor bilgisi olmadan kullanılmaması gerekmektedir.

Dermovate kremin içeriğinde kolbetazol ve propiyonat bulunmaktadır. Kortizonlu olması nedeni ile etkisi daha fazla olan Dermovate kremin yan etkileri de fazladır. 30 gram ve 50 gram şeklinde tüplerde satılan Dermovate kremi eczanelerden satın alabilirsiniz. Egzama ve sedef hastalığı gibi cilt sorunlarına iyi gelen Dermovate krem, iltihabın da azalmasını sağlamaktadır.

Dermovate Krem Ne İşe Yarar?
Dermovate Krem Ne İşe Yarar?

Dermovate Krem Ne İşe Yarar?

Dermovate krem ciltteki iltihaplı yaraların iyileşmesini sağlayan bir egzama kremidir. Egzama ya da ciğer cilt sorunları nedeniyle ciltte meydana gelen kızarıklık, kaşıntı ve diğer semptomlara da iyi gelen Dermovate krem, ciltteki kırmızı renkli yaralara da iyi gelir. Dermovate kremin sağladığı diğer faydalar şu şekilde sıralanabilir:

  • Mor renkteki kaşınan cilt lekelerine iyi gelir.
  • Kırmızı lekeleri tedavi eder.
  • Egzamaya iyi gelir.
  • Otoimmün cilt hastalıklarına iyi gelir.
  • Pullu cilt görünümüne iyi gelir.
  • Sedef hastalığına iyi gelir.

Dermovate Merhem Neye İyi Gelir?

Vücuttaki kızarıklığa, iltihaba, şişliğe ve egzamaya iyi gelen Dermovate krem, alerjik reaksiyonların tedavisinde de kullanılmaktadır. Dermovate krem egzama kremi olsa da mantar hastalıklarına da iyi gelmektedir. Ayrıca deri yüzeyinde oluşan şiddetli kaşıntı Dermovate krem sayesinde azalmaktadır. Sedef hastalığı ve ilerleyen egzama durumlarında da Dermovate krem doktorlar tarafından reçete edilmektedir.

Dermovate Krem Nasıl Kullanılır?

Dermovate Krem Nasıl Kullanılır?

Kullanım alanı çok fazla olan Dermovate krem nasıl kullanılır kesinlikle doktor önerisine göre kullanılmalıdır. Kortizonlu olan Dermovate kremin yan etkileri olduğundan doktorun önerdiği şekilde kullanılması çok önemlidir. Doktor tarafından herhangi bir öneri yapılmadıysa Dermovate kremin prospektüsüne bakılmalıdır. Prospektüse göre, Dermovate krem günde 1-2 defa sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Tedavinin etkili olması için Dermovate kremin 4 hafta kullanılması önerilmektedir.

Dermovate Bebeklerde Kullanılır Mı?

Dermovate krem kortizon içerdiği ve yan etkilere sebep olduğu için bebeklerde kesinlikle kullanılmamalıdır. Bebeklerde görülen cilt sorunları için bebeklere uygun olan krem çocuk doktoruna yazdırılmalıdır.

Dermovate Hamilelikte Kullanılır Mı?

Hamile olanların ya da hamilelik şüphesi taşıyanların Dermovate kremi kesinlikle kullanmamaları önerilmektedir. Kremin içeriğinde bulunan etken maddelerin bebeğe zararı olabilir.

Dermovate Pişik İçin Kullanılır Mı?

Dermovate krem pişik tedavisinde kullanılan bir krem değildir. Pişik tedavisi için Dermovate kremi kesinlikle kullanmayınız.

Dermovate Dudağa Sürülür Mü?

Dermovate krem cilt ve deri kremidir. Bu nedenle Dermovate kremin dudağa sürülmesi önerilmemektedir. Yine de bu konuda doktorunuza danışarak önerisini almalısınız.

Dermovate Göze Sürülür Mü?

Dermovate krem göze sürülmez. Yanlışlıkla göz ile temas ettiğinde mutlaka gözün bol su ile yıkanması önerilir.

Dermovate Merhem Yüze Sürülür Mü?

Dermovate krem yüze sürülebilen bir kremdir. Ancak kremin tüm yüze sürülmemesi önerilmektedir. Yüzünüzde sorun yaşadığınız bölgeye az miktarda Dermovate kremi ince bir tabaka halinde sürmelisiniz.

Dermovate Genital Bölgeye Sürülür Mü?

Dermovate Genital Bölgeye Sürülür Mü?

Dermovate kremle ilgili Dermovate genital bölgeye sürülür mü sorusunun yanıtı çok merak edilmektedir. Dermovate krem genital bölge mantarı için kullanılabilen bir kremdir. Dermovate kremi doktorunuzun önerdiği şekilde genital bölgeye sürebilirsiniz.

Dermovate Merhem Yaraya Sürülür Mü?

Dermovate krem açık yaraya sürülmemelidir. Bunun dışında egzama ya da mantar nedeniyle oluşan yaralar için Dermovate kremi kullanabilirsiniz.

Dermovate Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Dermovate krem vajinada oluşan mantarların tedavi edilmesi için kullanılabilmektedir. Dermovate kremi vajinanın çok içerisine sürmeden mantar bölgesine sürebilirsiniz.

Dermovate Krem Sinek Isırığına Sürülür Mü?

Sinek ısırığı nedeni ile cildinizde kaşıntı ve kızarıklık meydana gelebilir. Bu durumda doktorunuza da danışarak Dermovate kremi sinek ısırığına sürebilirsiniz. Bu sayede kaşıntı ve kızarıklık geçecektir.

Dermovate Basura İyi Gelir Mi?

Dermovate krem basur ya da hemoroid için uygun olmayan bir kremdir. Ayrıca Dermovate krem sivilce olan bölgeye kesinlikle sürülmemelidir.

Dermovate Çıbana İyi Gelir Mi?

İltihabın etkilerini en aza indiren Dermovate krem çıban nedeniyle oluşan iltihaba iyi gelebilir. Ancak Dermovate kremi çıban için kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Dermovate Egzamaya İyi Gelir Mi?

Dermovate krem bir tür egzama kremidir. Kortizonlu içeriği sayesinde ilerlemiş egzama hastalığına da iyi gelmektedir.

Dermovate Merhem Uçuğa İyi Gelir Mi?

Dermovate krem dudağa sürülmemelidir. Bu nedenle uçuk tedavisinde Dermovate krem kullanılmaz.

Dermovate Vajinal Mantara İyi Gelir Mi?

Dermovate krem vajinada kullanılabilen bir kremdir. Vajina bölgesinde meydana gelen mantara neden olan bakterileri öldürür. Dermovate krem vajinal mantara iyi gelir.

Dermovate Gül Hastalığına İyi Gelir Mi?

Dermovate krem gül hastalığı için kullanılmamaktadır.

Dermovate Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Dermovate krem güneş yanıkları için kullanılmamaktadır. Bunun için doktora giderek uygun merhemi yazdırabilirsiniz.

Dermovate Saç Çıkarır Mı?

Dermovate losyon olarak satılan ürün saç derisinde meydana gelen sedef ve egzama gibi hastalıklarda kullanılmaktadır. Dermovate losyonun direkt olarak saç çıkarma etkisi olmadığı ürünün prospektüsünde belirtilmektedir. Ancak saçlı deride meydana gelen sorunları iyileştirmede etkilidir.

Dermovate Krem Fiyat 2021?

Dermovate kremin güncel 2021 fiyatı 23.17 TL’dir.

Exit mobile version