Ana SayfaKadınVarisli damarları yok eden doğal yöntem

Varisli damarları yok eden doğal yöntem

Bu doğal karışımı ayaklarınıza sürün, 10 günde varisli damarlardan, nasır ve topuk çatlaklarından kurtulun.

İçerikleri

Varis, uzayıp büklümlü bir görüntü almış, genişlemiş damarlardır. Her damarda varis olma riskine karşın, genellikle bacak ve ayaklardaki damarlarda görülür. Bunun sebebi, ayakta durmak ve yürümenin bedenin alt tarafında bulunan damarlardaki baskıyı çoğaltmasıdır.

Varis çok ciddi şikâyet yapmaması sebebiyle tedavisi ertelenen yaygın bir hastalıktır. Yaygınlığı erkeklerde daha az olsa da erişkin kadınlarda %50’ye kadar çıkabilmektedir. Aslında varis diş çürümesi gibidir kendi haline ya da ilaçla düzelmez ve bir gün mutlaka sizi ciddi şekilde rahatsız edebilir.

Varisi Damarları Yok Eden Doğal Kür

Malzemeler;

  • Toz zerdeçal (1 yemek kaşığı)
  • Tıbbi alkol (1 fincan)
  • Aspirin (5 adet)

Nasıl Hazırlanır?

Plastik bir kapa tıbbi alkolü döktükten sonra üzerine zerdeçalı ekleyin ve karıştırın. Daha sonra aspirinleri toz olana kadar ezin ve tüm malzemeyi karıştırın. Hazırlanan bu karışım 24 saat bekletildikten sonra kullanılabilir. Temiz ayaklara bu karışım hafifçe sürülür. Ardından pamuk bir bezle kapatılır.. Üzerine çorap da giyebilirsiniz. Sabah kalktığınızda ılık su ile ayaklarınızı yıkayın. Her gece bunu tekrarlayın.

Bu arada bazı nemlendirici kremler kullanabilirsiniz. 10 gün boyunca bu tedaviye devam edin. Sonunda, varislerden nasır ve çatlak topuklarınızdan kurtulacak, aynı zamanda gözle görülür bir şekilde ayaklarınızın güzelleştiğini göreceksiniz.