28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviBüyük İlaç Firmalarının Kabusu; Karbonat

Büyük İlaç Firmalarının Kabusu; Karbonat

Karbonat ve magnezyum klorür oral çözeltisi toksinleri uzaklaştırabilir ve gelecekteki birçok sağlık sorunun önüne geçebilir. Karbonat sağlık, güzellik ve temizlik amacıyla çok eski zamanlardan beri kullanılagelmiştir. Bu ürünün henüz birçok keşfedilmemiş özelliğe sahip olduğuna inanıldığından, dünyanın birçok yerinde hala karbonat üzerinde çalışmalar yapılmaktadır.

İçerikleri

Çoğu insan karbonat gibi kolaylıkla bulunan bir ürünün sağlık üzerinde birçok ilaçtan daha çok faydası bulunduğuna inanmakta güçlük çekmektedir. Karbonatın kanser ve diyabet gibi kronik sağlık problemleri dahil olmak üzere birçok hastalığı önlediği ve tedavi ettiği kanıtlanmıştır. Aslında, bazı doktorlar bu doğal ürünü kullanmaya başlamışlardır ve birçok fayda sunması sebebiyle artık hastalarına daha sık önermektedirler.

Karbonatın Faydaları Nelerdir?

İnsanlar karbonatın birçok sağlık sorununu tedavi edebilme özelliğini ciddiye almalıdır. Bu basit ürün böbrekler ve karaciğer gibi önemli organlarda kemoterapi ve radyasyonun yan etkilerini azaltabildiğinden onkologlar tarafından da kullanılmaktadır.

Dünyanın birçok köşesinde, insanlar asidoz ve diğer ilgili sağlık problemlerini tedavi eden bazik bir içecek yaratmak üzere küçük miktarda karbonatı suyun içinde çözmeye başlamıştır. Karbonatın faydalarının farkına varan acil servis odalarında da karbonat hayat kurtarıcı olmuştur. Karbonatın iyot ve magnezyum klorür gibi diğer maddelerle birleşiminin birçok farklı tıbbi tedavide kullanılabilecek son derece güçlü bir uygulama yarattığı tespit edilmiştir.

Karbonatın en temel faydalarından biri vücudu doğal yollarla bazikleştirmesidir. Bikarbonat iyon eksikliği söz konusu olduğunda, kanın pH seviyesi düşer ve bu da beraberinde vücut içindeki asidik ortamın sonucu olarak birçok hastalık ve sağlık sorunu getirir. Vücut hücrelerinin daha bazik bir ortamda daha iyi çalıştıkları gerçeği karbonatın etkinliğini doğrular niteliktedir.

Beslenme kanın pH seviyesinin uygun oranlarda seyretmesinin anahtarıdır. Ancak, hayat tarzı, yetersiz beslenme ve fast food gibi sağlıksız yiyecekler tüketmek bir süre sonra vücutta çeşitli hastalıklara yol açacak şekilde asitli bir ortam yaratır. Vücudun pH seviyesi asidik olduğunda, buna bağlı olarak kanser, kemik erimesi, diyabet ve kalp hastalığı gibi kronik hastalıklara yakalanma riski artmaktadır.

Bu açıdan bakıldığında, karbonat dokuların içindeki kan damarlarını açıp daha fazla oksijen taşınmasına yardımcı olarak, pH seviyesinin normal ya da daha çok bazik düzeyde seyretmesini sağlar. Karbonatın eklem yangısı, gut, grip, böbrek taşı ve diyabet gibi ciddi sağlık sorunlarının önlenmesine yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.

Karbonatın sağlık üzerindeki önemli faydaları dikkate alındığında, hastalıkların tedavisinde güvenli ve doğal bir yol olarak kullanılmaya başlanılabilir. Aslında, karbonat ve magnezyum klorürün oral solüsyon olarak birlikte alınması birçok sağlık sorununu önleyebilir. Her iki madde de doku, hücre ve organlarda birikmiş toksin ve asidin atılmasına yardımcı olur.

Karbonat sahip olduğu faydalar sayesinde büyük ilaç firmalarının kabusu haline gelmiştir. Karbonat, ekonomik, güvenli ve etkilidir. Doğru ve sınırlı miktarlarda kullanıldığında hiçbir probleme sebep olmaz.

Her zaman tekrarladığımız gibi, sağlığınız için karbonat kullanmanın herhangi bir risk içerip içermediğinden emin olmak adına mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Bazı insanlarda susuzluk, baş ağrısı, dizlerde şişkinlik veya zayıflık gibi yan etkilere sebep olabilir.

KARBONAT – SODYUM BİKARBONAT KULLANIM TARİFİ (Kemal Milar)

Karbonat ( Sodyum Bikarbonat – İngilizce: Sodium bicarbonate – Kimyasal formülü : NaHCO3 )
Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmaz mı? Aktardan satın alsak olmaz mı ? Bakkal’dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.

Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam 1 bardak suya karıştırıp 3dk bekleyip iyice karışmasını bekleyin sonra tekrar karıştırıp için. Her beden ve her bedenin göstereceği tepki farklı olacaktır. Çünkü herkesin farklı beslenme biçimi var. Bundan dolayı herkesin kendi bedenini dinleyip buna bağlı olarak karbonat miktarını ayarlaması gerekir.

Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Fazla gelirse o zaman günde 3 kere yarım çay kaşığı içerek buna devam edebilirsiniz.

3 yaşından büyük çocuklarda hastalık olursa yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırıp içirebilirsiniz.

Eğer Karbonatlı su içmekte zorlanıyorsanız, boş ilaç kapsülleri temin edip içlerine sodyum Bikarbonatla doldurup bol suyla hap olarak içebilirsiniz.

Eğer Tansiyonunuz yüksekse yada hipertansiyonunuz varsa, hazırladığınız karbonatlı suyu tek seferde içmeyin, gün içinde yudum yudum az az içip öyle bitirin yani güne yayarak ve bol alkali su tüketin.

Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa yada yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanepe yada yatağa uzanın 10 – 20 dakika uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 – 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!.

KANSER HASTASIYSANIZ..!

Eğer Kanser gibi bir hastalığınız varsa Öncelikle sakın Kemoterapi almayın Kemoterapi notumda yazılanları muhakkak okuyun!!!. Gidip dijital pH ölçer alıp idrarınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız ve bu seviyede en az 2 hafta tutmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 – 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek hareket etmelisiniz . Bu hareketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir.

Tıpta çok hastalık var. O yüzden bana şuna iyi gelir mi diye sormayın!. Deneyin görün iyi gelip gelmeyeceğini. Duvarımda yığınla hastalığa iyi geldiğini bildiren görüşler var. Diyabet iyileşmez diye geçiyor, bakın demek ki geçiyormuş, kanserin tedavisi yok bakın tedavisi varmış. Trombositleri onkologlar yükseltemeyiz diye konuşurlarken bakın alkali hale gelince trombositler yükseliyormuş .. Daha bir çoğunu paylaştım artık tek tek cevap yazamam. Tek başıma herkese cevap yazmam mümkün değil!!.

Eğer şu zamana kadar çok asidik beslendiyseniz, vücudunuz asit tutmuşsa ishal olup sıvi şeklinde wc’ye çıkarabilirsiniz. Ben abartarak 5 gün günde 5 defa içerek her gün 5 -6 defa wc e gittim sırf asitli su çıktı. O 5 gün devamlı salatalık edim, bitkisel beslenmeye ağırlık verdim. 6 cı gün normal sağlıklı bir şekilde dışarı çıktım ve vücut biriktirdiği asitleri attı, 10. gün laktik asitler eridi kulunçlar kalmadı. 15 ci gün sigara içtiğim için alt ciğerlerime nefes almakta zorluk çekiyordum ama nefes alma sorunum yoktu sadece derin nefes almakta zorluk vardı, o kalktı derin nefes alabilme başladım.

Hangi hastalık olursa olsun, her hastalıkta ayrıca kolloidal gümüş suyu kullanılmasını tavsiye ederim. D vitamini almayı unutmayın çünkü zamanınızın çoğu kapalı alanlarda geçiyor. Kanser dahil pek çok hastalığın nedeni D vitamini eksikliği. Türkiye Cumhuriyetinde eczanelerde Devit-3 ampul satılıyor 300.000 İU bunu ayda 1 kere şekere yada ekmeğe emdirip tüketmeniz gerekir. Bunu hasta olsanızda olmasanızda herkese tavsiye ediyorum. Yetişkinler için 1 ampul 1 aylık D Vitamini ihtiyacınızın hepsini karşılar.

Karbonatın dozunu bana artık sormayın 1,5 senedir anlatmaktan bıktım. Karbonatlı su içerek alkoloz olunsaydı, ben ve beni takip eden herkez ciddi sıkıntılara girerlerdi kimse girmedi. En fazla gaz apar geğirirsiniz geçer yada gaz olarak alttan çıkarırsınız. Yada ishal olursunuz, asit atarsınız.

Fazla bitkisel beslenmei doğru bulmuyorum, fazla magnezyumda ishal yapar. Kalsiumla dengelemeniz gerekir, kalsiyum almak için y11oğurt yiğin. Ben laktozsuz süt içilmesini daha doğru buluyorum.

En Önemlisi Şu bilgileri Lütfen Anlamaya çalışın!!!!.

Sodyum Bikarbonatın Önemi

Tükürük bezlerinin yoğun miktarda karbonat iyonları salgılayarak yediklerimizi alkali yapar. Midemizin çevresi kandan alınan sodyum klorür’le çevrilidir. Sodyum su ve karbon dioksitle birleşerek alkali TUZ yani SODYUM BİKARBONAT OLUŞTURUR. Biyokimyada bu şu şekilde formüle edilir: H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL. Bundan dolayı midemiz aslında yediklerimizi ALKALİ yapmaktan sorumludur. BRUNNER BEZLERİ (12 PARMAK BAĞIRSAĞINDA BULUNUYOR) yüksek miktarda karbonat salgılayarak yediklerimizin alkali halde sindirilmesini sağlıyor. Pankreasımız Yüksek miktarda Sodyum Bikarbonat salgılayarak mideden gelen asitleri nötralize etmek ve yediklerimizi alkali yapmaktan sorumlu. Karaciğerde safra salgısında da yüksek miktarda karbonat içerir. Bedenimiz çürümemek için (kanser olmamak için) kendisini hep karbonatla alkali hale getiriyor. Böbreklerimizin kendisi karbonat ürettir. Böbreklerimiz kanın pH seviyesini alkali tutmakla sorumludur.

Kaynak: Kemal Milar