28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviBağırsağınızdaki dışkıları temizleyerek 3 haftada 10 kilo verin!

Bağırsağınızdaki dışkıları temizleyerek 3 haftada 10 kilo verin!

Kolon temizliği yaptıran bu diyet ile 3 haftada 10 kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte kolon temizliği yaptıran kür tarifi ve kullanılışı.

Unutmayın vücudunuz sindiremediği bütün gıdaları kalın bağırsakta mukus şeklinde birikir ve orada çok sayıda toksin oluşumuna sebep olur. Bağırsaklarda biriken bu toksinler aşırı kilo, gün içerisinde sürekli yorgunluk, enerji düşüklüğü ve baş ağrısına neden olur.

Sabahları hiç uyumamış gibi yorgun kalkmak, baş ağrısı ile tüm günü geçirmek, bir şey yemediğiniz halde kilo almanız ve gün daha bitmeden enerjiniz tükenmiş gibi hissetmeniz hep bağırsaklarınızda biriken toksinlerin ortaya çıkardığı bir sonuçtur.

Bağırsaklarınızı Temizleyerek 3 Haftada 10 Kilo Verin!

Neyse ki bütün bu şikâyetlerinizi son bulduracak; yüksek miktarda lifli besin içeren yiyeceklerden oluşan diyet ile bağırsaklarınızı temizleyen, toksinleri attıran ve 3 hafta gibi kısa bir sürede 10 kiloya kadar zayıflamanızı sağlayan bir diyetimiz var.

Malzemeler : 

  • 1 adet elma
  • 1 çorba kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 çorba kaşığı keten tohumu
  • 1 su bardağı kadar da içme suyu

Hazırlanışı: 

1 adet elmayı küçük parçalar halinde kesin. Arzu ederseniz rendeleye de bilirsiniz. Elmaları, 1 çorba kaşığı bal, 1 çorba kaşığı keten tohumu ile beraber bir kaba alın. Üzerine 1 bardak su ekleyin. Malzemelerin yumuşaması için 10 dakika bekletin. Üzerine chia tohumunu da ekleyin ve 5 dakika kadar karıştırın.

Kullanılışı:

Bu karışımı sabahları aç karnına için ve 3 hafta kadar devam edin. Daha iyi sonuç almak için bol sıvı tüketin(yaklaşık 2 litre) ve bağırsakları boşaltmaya teşvik edin.

3 haftanın sonunda bağırsaklarınız toksinlerden arınmış ve 10 kilo zayıflamış olacaksınız. Bağırsaklarınızda biriken toksinlerin neden olduğu şikâyetlerden de kurtulmuş olarak hayatınıza daha kaliteli olarak devam edeceksiniz.

İyi Bir Egzersiz Yapın!

Dolaşımınızı iyileştiren ve kan akışını artıran tempolu yürüyüş, kolonunuzun daha fazla oksijen almasını sağlar. Bu basit strateji, kolon kanserini ve diğer hastalıkları önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca esneme gibi hafif egzersizler de yapabilirsiniz.

Diyetin Ötesinde

Kolon sağlığını iyileştirmeye yardımcı olmak için meyve, sebze ve tahıl dışında bir ürün istiyorsanız, uzmanlar Aloe vera jeli, zencefil Kökü,  Cayenne meyvesi ve rezene gibi tüm organik bitkilerden oluşan formüller önermektedir. Bu yiyecekler, dışkının bağırsaklarınızdan geçmesi için gereken süreyi azaltabilir.

Exit mobile version