28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınCilt BakımıUltherapy Ameliyatsız Yüz Germe İle Tek Seansta Mükemmel Sonuç!

Ultherapy Ameliyatsız Yüz Germe İle Tek Seansta Mükemmel Sonuç!

Kadınların korkulu rüyası olan cilt sarkmaları, gevşemeler ve yumuşak dokular ortadan kaldıran ultherapy ameliyatsız yüz germe uygulaması nasıl yapılır?

İçerikleri

Kullanılan ses dalgalarıyla cildin 3 mm.’den daha fazla derinliğindeki cilt dokusuna ulaşılmasını sağlayan ultherapy, pek çok yöntemden çok daha etkili sonuçlar alınmasını sağlıyor.

Ultherapy Nedir?

Kollajen üretimini tetikleyen ve cilt gençleştirme yöntemi olarak bilinen bu uygulama, ameliyatsız yüz germe işlemleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Cildin derin bağ dokusuna etki edebilme özelliğine sahip olan bu ultrason cihazı, deride herhangi bir hasar oluşturmuyor. Cildin altını görmesini sağlayan görüntüleme ultrason teknolojisiyle, odaklı ultrason gücü yollanan atışlarla, derinin altındaki bağ dokusu tabakasının yenilenmesini ve gerilmesini sağlayan ısı tetiklemesi gerçekleştiriyor.

Ultherapy Faydaları Nelerdir?

Yapılan ultherapy uygulamasıyla cilt altındaki dokular yeniden canlanarak aktif hale geliyor. Bu sayede ciltte sıkılaşma, toparlama ve gerdirme işlemi gerçekleşiyor. Böylelikle kadınların korkulu rüyası olan cilt sarkmaları, gevşemeler ya da yumuşak dokular ortadan kalkıyor. Uygulama alanına göre 30 ile 60 dakika aralığında değişen süreye sahip bir seans yapılıyor. Yapılan işlem sonrasında da anında etkiler görülmeye başlanıyor.

Ultherapy teknolojisindeki 1.5 mm.’lik başlık kırışıklık giderici etkisiyle dikkat çekiyor. Yüz bölgesindeki göz çevresi kırışıklıkları, dudak ve ağız çevresinde oluşan kırışıklar, boyun ve yanaklardaki kırışıklıklar bu başlık sayesinde ameliyatsız yüz gerdirme uygulaması olarak oldukça iyi sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Ameliyatsız Yüz Germe Ultherapy Nasıl Uygulanır?

Cilt ve cilt altındaki dokunun cihaz monitöründe görünmesini sağlayan ultrasound başlık, cilde temas ettirilerek ultherapy yanak estetiği işlevini yerine getiriyor. Böylece işlem yapılacak alan tamamen görüntülenerek uygulama gerçekleştirilmiş oluyor. Bölgenin görüntülenmesinden sonra, aynı başlıkla cildin 3 ve 4.5 mm. Altına odaklı termal ısı odaklanmasıyla ciltte kademe kademe tetikleme sağlıyor. Yapılan işlem esnasında cilt yüzeyinde herhangi bir olumsuz etki oluşmaz.

Yapılan ameliyatsız yüz germe estetiği işlemi esnasında cilt altındaki dokuların ameliyatlarda görüldüğü şekilde görüntülenmesiyle uygulama gerçekleştiriliyor. Cildin altında artan stimülasyon sonrasında, kollajen doku oluşumu artıyor. Meydana gelen etkili bir sıkılaşmayla, uygulama yapılan bölgede gözle görülür biçimde gerginleşme meydana gelir. Tek seans yapılan uygulamayla yüz germe etkisi meydana gelmiş oluyor.

Ultherapy Hangi Bölgelere Uygulanır?

Uygulanan ultherapy; yanaklar ve yüzün orta bölgesine denk gelen öene çizgisindeki sarkmalar, çene çizgisinin belirginleştirilmesi, boyun ve gıdı bölgelerindeki sarkmaların toparlanması, göz kapağının üst bölgesindeki deri sarkmalarını azaltmak, dekolte çizgileri ve kaşların kaldırılması için de kaşların üst kısmı ve alın bölgelerindeki gevşemiş bölgeler için uygulanır. 1.5 mm. olan başlıkla tüm bölgelerdeki ince kırışıklıkların daha da azaltılması amacıyla işlem yapılabiliyor.

Ameliyatsız Yüz Germe Ultherapy Acılı Bir İşlem mi?

Yapılan ameliyatsız yüz gerdirme uygulaması acısız bir işlemdir. Uygulamayı yaptıran kişiler sadece iğne batması şeklinde bir his duyuyorlar. Kişiden kişiye değişiklik gösteren bu his, tölere edilebilecek yapıda oluyor. Uygulamada kullanılan ses dalgası enerjisi, verdiği bu hisle dokunun derinliklerine ulaştığının da belirtisi oluyor. Hissedilen duygu ise aslında dokuların altındaki sıcaklık hissidir. Acı hissinin oldukça az olmasına rağmen acı eşiği düşük olan kişilere, istedikleri takdirde lokal anestezi uygulanabiliyor.

Uygulamanın Etkileri Nelerdir?

Ultherapy işlemi sonrasında ameliyatsız yüz germe uygulamasını yaptıran kişi günlük hayatına devam edebiliyor. İşlem sonrasında genellikle hafif kızarıklık oluşuyor olsada, birkaç saat içerisinde o görüntü ortadan kayboluyor. Bu nedenle uygulamanın ardından dikkat edilmesi gereken ya da günlük işlerin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Yapılan İşlem Güvenli mi?

Uzun yıllardır kullanılan ultrasound enerjinin, herhangi bir yan etkisi bulunmamıştır. F.D.A onaylı bir cihaz ve uzman bir kişinin ultherapy uygulamasını yapması sonrasında da belirgin bir yan etki görülmemiştir.

Ultherapy Ameliyatsız Yüz Germe Fiyatları Ne Kadar?

Ultherapy yöntemi ile ameliyatsız yüz germe fiyatları; (yüz ve boyun bölgesi dahil) ortalama 1500 TL ile 12.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Ultherapy yöntemi ile ameliyatsız yüz germe fiyatları uygulamanın yapılacağı ilden ile hatta semtten semte bile farklılık gösterir.

Ameliyatsız Yüz ve Boyun Germe Ultherapy