18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviSoda limon ayran karışımı ile bel ve göbekteki yağlara son!

Soda limon ayran karışımı ile bel ve göbekteki yağlara son!

İçerikleri

Kış mevsimi boyunca aldığınız kiloları yazın vermeye çalışıyor ya da kilo verdiğiniz halde göbek ve çevresindeki yağlardan kurtulamıyor olabilirsiniz. Özellikle de bu bölgelerde biriken yağların yakımı ve vücuttan atımı sandığınızdan daha zordur.

Daha fit bir vücut için pek çok kür denemiş olabilirsiniz ki çoğu işe yaramamıştır. Fakat bu sefer çok daha farklı bir karışım var. Maden suyu, yoğurt ve naneden oluşuyor. Sağlığa faydaları konusunda herhangi bir şüphe yok fakat soda ayran kürü nasıl hazırlanıyor? Vücudunuzu sıkılaştırıyor mu? Bunları öğrenmek için önce soda ayran karışımı yapılışıyla başlamak gerekiyor.

Göbek ve Basen Eriten Kabızlık Gideren İçecek Tarifi

Malzemeler:

  • 1 şişe sade maden suyu
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • Birkaç yaprak taze nane

Yapılışı:

1 Şişe sade maden suyunu yarım su bardağı yoğurt ile karıştırın ve taze nane ekleyin.

Nasıl Tüketilmeli?

Uyumadan 3-4 saat önce için.

Faydaları Neler?

  • Göbek ve basen bölgesindeki yağları yakar, hem
  • Kabızlığı giderir
  • Uykuyu düzenler.

Kilo Verdiren Soda Limon Ayran Karışımı Nasıl Hazırlanır?

Bu karışımın en güzel özelliği çok kolay hazırlanmasıdır. Tek yapmanız gereken, ayranın üzerine biraz limon suyu eklemek ve yavaşça soda dökmek. Soda ayranı köpürtecektir. Bu yüzden yavaş yavaş dökmek çok önemlidir. Soda limon ayran karışımı hazırlandıktan sonra karıştırmanız gerekecektir. Aynı şekilde yavaş yavaş kaşıkla karıştırabilirsiniz. Limon suyunu mümkün olduğunca az koyarsanız, ekşi tadı daha az olur, böylece daha içilebilir bir kıvama gelir. Eğer limon suyu abartılı bir seviyede olursa, içemeyeceğiniz kadar ekşi olabilir.

Soda Limon Ayran Karışımı Nasıl Sıkılaştırıyor?

Bu karışımın temelinde, sindirim sistemini rahatlatmak ve metabolizmanın böylece daha hızlı çalışmasını sağlamak yatıyor. Eğer soda limon ayran karışımı günde 2 defa tüketilirse, 1 ay içinde inanılmaz derecede bir değişime imza atacağınızdan emin olabilirsiniz. Çok ciddi bir kilo yakımı sağlamasa bile, göbek ve bel çevresindeki yağ yakımı hızlanıyor, böylece daha sıkı bir vücut ortaya çıkıyor.

Kontrollü Tüketmek Çok Önemlidir

Soda limon ayran karışımı zararsız bir içecek karışımı olsa da sürekli tüketimde tansiyon değişikliklerine sebep olabilir. Bunun yanı sıra her gün, günde 2 defa içeceğiniz için alerjik, diyabetik ve daha farklı kategorilerde rahatsızlıklara sebebiyet vermemesi açısından, kullanmadan önce doktorunuzdan onay almanız ya da bedeninizde olumsuz bir etki gördüğünüzde içmeyi kesmeniz gerekecektir. Çoğunlukla herhangi bir rahatsızlığa sebebiyet vermese de tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

Bu karışımı 1 ay boyunca tükettikten sonra, devam etmeyi düşünüyorsanız, dozajını azaltmanız önerilir. Günde bir defa ya da 2 günde 1 defa şeklinde ya da daha seyret bir şekilde tüketilebilir. Sürekli kullanımda yüksek dozun çeşitli yan etkileri olabilir. Bu yan etkilerin oluşumundaki temelde, soda limon ayran karışımı yağ yakımını hızlandırması yatıyor. Yağ yakımı hızlandığı için vücutta hızlı bir kalori kaybı yaratır ve abartılı bir tüketimde çeşitli mide problemlerini doğurabilir.