20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerRecep Tayyip Erdoğan sağlık durumu Son Dakika!

Recep Tayyip Erdoğan sağlık durumu Son Dakika!

İçerikleri

Tayyip Erdoğan Nerede?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birkaç gündür objektiflerden uzak olması nedeniyle internette ve sosyal medyada paylaşılan Erdoğan’ın sağlık durumunun ne olduğuna ilişkin çokça sorular soruldu.

Tayyip Erdoğan Kalp Krizi Mi Geçirdi?

Bu süreçte bazı sosyal medya hesaplarında kullanıcıların paylaştığı ve önemli İngiliz basın kuruluşu BBC Arapça’ya dayandırılan haberde “Erdoğan kalp krizi geçirdi” söylentilerinin ortaya çıkması meseleyi iyice karmaşık hale getirdi.

BBC Arapça’da ortaya atılan ilgili haberlerin nereden çıktığı bilinmiyor ancak gelinen nokta itibariyle “belirsizliğin” giderilmesi için Cumhurbaşkanlığı kanallarından da bir açıklama bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığına yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Erdoğan’ın bankalarla ilgili çok önemli bir toplantısı olduğunu ancak herhangi bir neden gösterilmeden iptal edilip en az 10 gün sonrası belirsiz bir tarihe ertelendiği aktarıldı. Bu iptal gerekçesinin kamu oyu ile paylaşılmaması ise akıllarda soru işaretlerine neden oluyor.

Erdoğan’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Günlerdir ortaya çıkmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumu çokça merak ediliyor. Özellikle sosyal medya takipçileri ve internet kullanıcıları Erdoğan’ın sağlık durumu nasıl, kalp krizi mi geçirdi, ameliyat mı oldu? şeklinde arama motorlarında sıkça arama yapıyorlar.

Erdoğan’ın Hastalığı Tekrar Ortaya Mı Çıktı?

Erdoğan, 2011 yılında Marmara Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, Özel Amerikan Hastanesi’nden gelen ünlü Cerrah Prof. Dr. Dursun Buğra’nın laparoskopi denilen kapalı yöntemle gerçekleştirdiği kolon karsinoma ameliyatı olmuştu. Erdoğan’ın birkaç gündür ortaya çıkmaması, “önceki hastalığı mı nüksetti” yorumlarına neden oldu.