28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviKulağınıza 2 Damla Dökün Ve İşitme Kaybına Elveda Diyin!

Kulağınıza 2 Damla Dökün Ve İşitme Kaybına Elveda Diyin!

Bu güçlü çözüm, işitme kaybınızı % 87 oranında geri kazandıracaktır. İşitme zorluğu çeken bir kişiyseniz, probleminizi çözmenizde size yardımcı olacak harika bir doğal formül önereceğiz.

İçerikleri

Yıllar geçtikçe, özellikle de sağlıklı bir yaşamın gereklerini yerine getirmiyorsak, duyularımız gittikçe azalır. Genel olarak, yaşlandıkça işitme kaybı sorunlarınız olabilir, ancak bu durum yaş, cinsiyet, ırk veya sosyal statüyü gibi unsurlara göre farklılık gösterir.

İşitme Kaybına Ne Sebep Olur?

İşitme kaybını önlemenin veya düzeltmenin en iyi yollarını gözden geçirmek için, önce işitme kaybının ne olduğu hakkında temel bir anlayışa ihtiyacımız vardır . İşitme kaybı iki kategoriye ayrılır – iletken ve sensörinöral .

İletken işitme kaybı genellikle kolayca belirlenen bir sorundur; kısa ve güvenli bir cerrahi, müdahale ile tamamen iyileşme sağlanabilir.

Ancak, sensorinöral işitme kaybı tamamen farklı sağlık sorunur. Bu tür işitme kaybı, iç kulakta – daha spesifik olarak iç kulağın kirpikleri ile ilgili bir sorun olduğunda ortaya çıkar. Kirpikler, gelen sesi alan mikroskobik saç hücreleridir, daha sonra beyne gönderilecek elektrik hissine dönüştürür.

Bu hücrelerin bir kısmı öldüğünde veya hasar gördüğünde, kişi sensörinöral işitme kaybını fark etmeye başlayacaktır.

İşitme Kaybını Önlemek İçin

Halen işitme zorluğu çeken bir kişiyseniz, probleminizi çözmenizde size yardımcı olacak harika bir doğal formül önereceğiz.

Malzemeler;

  • 3 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Damlalık
  • Pamuk veya gazlı bez

Hazırlanışı;

Sarımsağı soyduktan sonra iyice yıkayın, sonra havanda iyice ezin ve üzerine az miktarda zeytinyağı dökün. İyice karıştırdıktan sonra karışım posasını bir kenara ayırarak içerisindeki sıvıyı damlalığın içerisine alın ve daha iyi bir etki elde etmek için bütün gün sıvıyı bekletin.

Kullanımı;

Her bir kulağa 2 ile 3 damla kadar uygulayın, kulaklarınızı pamuklu veya gazlı bezle örtün. Hayret edilecek derecede işitme becerinizi aşamalı olarak geri kazandığınızı fark edeceksiniz.

İşitme Kaybını Önlemeye Yardımcı Olan En İyi 3 Bitki

Ekinezya

“Coneflowers” ​​olarak da bilinen ekinezya, Kuzey Amerika’da yaygın olarak bulunan bir çiçektir. Ekinezya’nın bir antibiyotik kadar etkili olduğunu tespit eden birkaç çalışma vardır – daha önce soğuk algınlığı ve diğer bazı enfeksiyonlara karşı test edilmiştir .

Bu açıklamadan da anlaşılacağı gibi, ekinezya güzel bir takviyedir, ancak işitme kaybınızı kendi başına çözmez . Makalede yaygın bir tema olacağı için bu düşünceyi aklınızda bulundurun – işitme kaybı için doğal ilaçlar, tüm tedavileri değil takviyelerdir.

Zencefil

Birçok Doğu mutfağındaki bu ortak bileşen gizli bir restoratif özelliğe sahiptir. Zencefil yüzyıllardır doğal bir ilaç olarak kullanılmıştır .

Zencefil genellikle “süper baharat” olarak kabul edilir. Bir antihistamin, ağrı kesici ve – bu durumda – bir antibiyotik görevi gören sayısız tıbbi özelliğe sahiptir .

Sadece enfeksiyonlara yardımcı olmakla kalmaz, zencefil, sinir sistemindeki herhangi bir iltihabı bastırmaya yardımcı olan anti-enflamatuar özellikler içerir. Hatırlayacağınız gibi, sinir sistemi kulaklarınızdan beyninize sesi göndermekden sorumludur, bu nedenle sinir sisteminizi iyileştirmek için alabileceğiniz her türlü önlem aynı zamanda işitmenizi de iyileştirmeye yardımcı olur.

Zerdeçal

Başka bir sözde “süper gıda” zerdeçal, tıbbi değerleri için Doğu yarımkürede de yaygın olarak kullanılmaktadır. Zerdeçal, kulaklarınız için harika olan potasyum ile yüklenir . Bunun yanı sıra, zerdeçal son derece biyoaktiftir, yani yaptığı olumlu değişiklikler hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleşir.

Duyu Kaybını Önlemek İçin

  • Tuz tüketimini azaltın, azalan tuz tüketimi kulak duyusunun iyileşmesine yardımcı olur. Tuz, vücudun sıvı tutmasına ve kulakların fonksiyonel organlarını etkilemesine neden olur. Konserve çorba ve diğer işlenmiş gıdalar genellikle büyük miktarda tuz içerir. Etiketleri okuyun.
  • Soğuk havalardan kulaklarınızı koruyun.
  • Yüksek sesli ortamlara girmekten kaçının. Yüksek sesli ortamlarda çalışmak zorunda kaldığınızda mutlaka bir kulaklık edinin.
  • Sağırlığın önlenmesine yönelik tedbirlere dikkat etmeniz önemlidir, çünkü sağlığımız her şeyden önemlidir.

Birçok kişiye ulaşması için lütfen bu yayını paylaşın..!