18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıGüzelliğin sırrını merak edenlere basit tüyolar!

Güzelliğin sırrını merak edenlere basit tüyolar!

İçerikleri

“Dünyayı güzellik kurtaracak” deyimi herhalde hepinize tanıdıktır. Bu gün güzellik hakkında sohbet etek istiyoruz. Herkes bilir ki, bizim kadınlarımız çok güzeldirler. Son zamanlarda mutlu, bakımlı kadınlara az rastlıyoruz. Çünkü bakımlı, çekici görünmek için günlerce güzellik salonlarında vakit kaybetmek gerekmiyor! Her kadının işi, ailesi, evi, çocuğu, günlük kaygıları var, ama kendisine saygı duyan kadın mutlaka güzelliğine de zaman ayırmalıdır.

Saçlardan başlayalım:

Eğer saçlarınızda düzenli olarak saç boyası, düzleştirici – fön kullanıyorsanız, saçlarınız solgun ve cansızlaşırlar. Saçlarınızı kestirmek zorunda kalabilirsiniz ve bu cansız saçlardansa kestirmek daha uygundur. Kısa saçlarda saçkıran olma riski çok daha azdır. Saç boyasında kimyasal maddeler olduğu için kına kullanabilirsiniz. Saçlarınız dökülmeyecek, aksine artış görülecektir. Bitkisel şampuan ve balzamla yıkamanızda saçınızın sağlını artırır.

Şimdi geçelim yüzünüze:

Her 6 ayda bir yüzünüze masaj yaptırın – genel cilt esnekliğini kaybetmez ve her zaman sağlıklı görünümlü olur. Masajı sonbahar – kış aylarında yaparsanız, daha uygun olur. Çünkü kış aylarında cildin masaja daha çok ihtiyacı olur.

Eğer deride sivilceler varsa, normal aspirin tableti yardımınıza yetişir.

  •  3 adet Aspirini toz haline getirip yüzde bulunan siyah noktalara, sivilcelere sürün.
  • Aspirin, zeytin yağı ve balı karıştırıp yüzünüze sürün. Yüzünüz bebek cildi gibi yumuşak ve taze olacak.

Şimdi ise vücudunuzdan bahsedelim:

Eğer hamilelik sırasında deri çatlaklar ve izler kalırsa E vitamini yağını çatlak olan bölgeye masaj yaparak sürün. Lekeler yok olacaktır. Ve elbette ki her kadın güzel bir vücuda sahibi olmak arzusundadır. Bu vücuda ulaşmak için spor yapmak önemlidir. Seçim sizin. Daha güzel ve fit bir vücut için yüzme spor dalını tercih edebilirsiniz.

Güzellik uğruna mücadele de: sağlıklı yaşam tarzı, sağlıklı besin, vitamin ve yeteri kadar kalori önemlidir. Sağlıklı vücudunuz size mutlaka minnettar olacaktır. Ama ne yaparsanız yapın kadına güzelliğini veren onun gözleri ve tebessümüdür.

Gülümseyin!

Güzelliğin sırrını merak edenlere basit tüyolar!