25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınGöğüs estetiği ne zaman yapılır?

Göğüs estetiği ne zaman yapılır?

İçerikleri

Her kadın, estetik olarak güzel görünümlü göğüslere sahip olmak ister. Daha dik, daha dolgun ya da daha küçük göğüsler hayallerdedir. Ancak göğüs yapısında tek ya da çift taraflı gelişme geriliği ya da doğumdan sonra kilo verme sonucu, meme küçülebilir estetik görünümü bozulabilir ya da biraz sarkabilir.

Doğum ya da aşırı kilo alıp verme sonucu memede sarkma, yapısal bozukluklar olabilir. Bu durum neticesinde ise meme – göğüs estetiği yapılabilir.

Göğüs Estetiği tanımı Göğüs ve çevresinde yapılabilecek çeşitli cerrahi estetik doku ameliyatları için genel bir tanımdır. Bu kapsamda üç adet ameliyat sıralanabilir.

Bunlar göğüs büyültme, göğüs küçültme ve göğüs dikleştirmedir.

Halk arasında bazı yanlış inanışlar mevcut. Bu inanışların başında göğüs estetiği işlemlerinin yazın yapılmasının yanlış olduğu şeklinde bir kanı var. Bu yanlış kanı tamamen doğru değildir. Göğüs estetiği ameliyatı her mevsimde sorunsuz ve güvenle yapılabilir. Ancak özellikle gögüs küçültme estetiğinden sonra belirli bir süre bandaj kullanmak gerekebilmektedir. Bu bandaj kullanımı yazın sıvak havalarda sorun teşkil edebileceği için rahatsız olmayacak kişiler, yazın göğüs estetiği yaptırabilirsiniz.

Göğüs estetiği işlemleri yaptıran hastaların belli süre denize girmemeleri, direkt yakıcı güneşten uzak durmaları gerekir. Özel bir sutyen kullanıp, 2-3 haftalık deniz ve güneş kısıtlamasından sonra denize ve plaja gidilebilir.