28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiyetEvde hazırlayabileceğiniz zayıflatıcı iksir: Maydanoz suyu ile zayıflayın!

Evde hazırlayabileceğiniz zayıflatıcı iksir: Maydanoz suyu ile zayıflayın!

İçerikleri

Marketlerde ya da diyet ürünü satan yerlerden alacağınız basit içecekler bile çok pahalı ve aslında düşündüğünüz kadar sağlıklı değilken, bu ürünleri satın almak istemeyebilirsiniz. Bunun yerine evde hazırlayabileceğiniz basit ama oldukça etkili bir içecek ile hem zayıflamanız oldukça kolaylaşacak hem de kendinizi daha enerjik hissedebileceksiniz.

Maydanoz suyu, çok kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz, bunun yanı sıra malzemelerini evde kolayca bulabileceğiniz bir içecek. Bu sayede size içeceği hazırlamanın zahmeti değil, kolaylığı ve muhteşem lezzeti kalıyor. Maydanoz suyunun faydaları, sadece zayıflamanıza yardım etmekten ibaret olmasa da en etkili olduğu konu, zayıflamadır. Metabolizmanızı çok ciddi bir seviyede hızlandırırken aynı zamanda tokluk hissi de yaratır.

Maydanoz suyu ile zayıflamak konulu pek çok yazıya denk gelmiş olabilirsiniz. Genellikle kulağa pek inandırıcı gelmiyor ya da zahmetli gibi duruyor olabilir. Fakat Maydanoz suyunu denemeye başladıktan sonra, hem çok kolay hazırlanan hem de etkisini kolayca hissedebileceğiniz bir içecek olduğunu siz de göreceksiniz.

Maydanoz suyu İçin Gerekli Malzemeler
Maydanoz suyu İçin Gerekli Malzemeler

Maydanoz suyu İçin Gerekli Malzemeler

Maydanoz suyu için gerekli malzemeler şu şekildedir;

  • 1 bağ maydanozun sapı ( yaprak tarafları da dahil edilebilir fakat en etkili bölümü sapı olduğunu hatırlatmakta fayda var.)
  • 1 adet limon (Yeşil limon olması, lezzeti bakımından daha güzel bir sonuç verir.)
  • 1 su bardağı içme suyu
  • Blender

Zayıflatıcı Maydanoz Suyu Sadece 5 Dakikada Hazır!

Blenderin içine, birkaç parçaya böldüğünüz maydanoz sapını koyun. Üzerine kabuğundan ayırdığınız limonu dörde bölüp atın. Devamında, 1 su bardağı içme suyunu dökün ve karıştırın. Blender, maydanozun iyice suyunu çıkarttıktan sonra maydanoz suyunu süzerek bardağınıza boşaltıp, eğer daha serin bir lezzet istiyorsanız üzerine birkaç buz atarak içebilirsiniz.

Her Sabah 1 Bardak Maydanoz Suyu İçin

Kahvaltınızı yaptıktan sonra bir bardak maydanoz suyu içerek, kısa sürede zayıflatıcı etkisini hissedebilirsiniz. Maydanoz suyunun faydaları sayesinde metabolizmanız hızlanacak, kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Böylece çok daha fazla hareket edecek ve kalori yakabileceksiniz.

Maydanoz suyu, sabah aç karnına tüketilmemesi gereken bir içecektir. Bunun en büyük sebebi, karnınız açken metabolizmayı bu denli hızlandıran bir şeyler içmek, boş midenizin çalışmasına, böylece de mide bulantısı, ishal gibi sorunlar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Bunun önüne geçebilmek için sabah yapacağınız basit bir kahvaltının ardından içebilirsiniz.

Sabah kahvaltı yaptığınızda bedeniniz, günün ilerleyen saatlerinde kahvaltıda yediklerinizi yakmayla uğraşacağı için metabolizmanız zaten hızlanacaktır. Bir de üzerine Maydanoz suyu içtiğinizde çok hızlı bir şekilde kalori yakacak ve kısa süre içinde ideal kilonuza ulaşabileceksiniz.

Evde hazırlayabileceğiniz zayıflatıcı iksir: Maydanoz suyu ile zayıflayın!