19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınCilt BakımıEv yapımı yaşlanma karşıtı maske ile kırışıklıklardan doğal olarak kurtulun!

Ev yapımı yaşlanma karşıtı maske ile kırışıklıklardan doğal olarak kurtulun!

İçerikleri

Kadınların çoğu kırışıklıkların ortaya çıkmasıyla başa çıkmakta zorlanırlar. Bu problem için birkaç farklı tedavi türü vardır ve bunlar pahalı kremlerden ağrılı Botoks enjeksiyonlarına kadar değişebilir.

Kakao;

Kakao tozu maskesi cildinize saldıran serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olduğu gibi aynı zamanda hidratlaşmasına da yardımcı olacaktır. Alternatif olarak, kakao tozu cildinizde bulunan enfeksiyon ve bakterilerle savaşarak cildinizin sağlıklı ve kadifemsi kalmasını sağlayabilir.

Son olarak, kakao tozu aynı zamanda derinin esnekliğini ve pürüzsüzlüğünü artırarak kolajen sağlar.

Avakado;

Kolajen üretimini artıran avokado ile eşleştirildiğinde, bu maske yaşlanan cildi ve kırışıklıkları tedavi etmeye yardımcı olur.

Tarçın;

Kırışıklıkları gideren yüz maskesinde tarçın da vardır, çünkü bu gözeneklerin yağlı veya kuru cilde sahip kişiler tarafından kullanılmasına izin vererek dilate gözenekleri azaltmaya yardımcı olur.

Bal;

Tedaviyi tamamlamak için en son bileşen, cildinize doğal olarak temizleyen ve nemlendiren, hücrelerinize zarar vermeyen baldır. İşte kırışıklıkları doğal, güvenli ve acısız bir şekilde yok eden ve cildinizi gençleştiren yüz maskesi tarifi.

Malzemeler:
  • 1 yemek kaşığı toz tarçın
  • 1 avokado
  • 2 yemek kaşığı saf bal
  • 3 yemek kaşığı kakao tozu

Hazırlanışı ve Uygulanışı; 

Pürüzsüz ve homojen bir karışım elde edinceye kadar tüm malzemeleri bir kasede karıştırın. Karışımı yatmadan önce yüzünüze uygulayın ve 25 dakika bekletin. Yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Kırışıklıkları giderici yüz maskesini haftada iki kez uygulayabilirsiniz.

Artık bu kakao tozu maskesinin nasıl yapıldığını bildiğinize göre bu maskeyi sık kullanarak cildinizdeki kırışıklıkları giderebilirsiniz. Bu maskeyi uyguladıktan sonra etkilerini yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Ev yapımı yaşlanma karşıtı maske ile kırışıklıklardan doğal olarak kurtulun!