Ana SayfaKadınCilt BakımıEt Beni Neden Çıkar? Nasıl Geçer? Düşürmek İçin Doğal Çözüm

Et Beni Neden Çıkar? Nasıl Geçer? Düşürmek İçin Doğal Çözüm

Görüntüsü dışında bir zararı olmayan ancak yine de onlardan kurtulmak istediğiniz et benleri neden olur? Nasıl geçer? Et beni düşürmek için doğal çözümler.

İçerikleri

Et benleri, estetik olarak çirkin bir görüntüye neden olduğundan özellikle kadınları çokça rahatsız ederler. Bu nedenle et beni problemi olan kadınlar et benlerini düşürmek için çeşitli yöntemlere başvururlar. Et beni ile merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

Et Beni Nedir?

Tıp dilinde epitelyal polip olarak adlandırılan bu benler vücudun herhangi bir noktasında çıkabilir. Et benleri genelde zararsız olup ağrı yapmayan et parçalarıdır. Görüntü olarak insana rahatsızlık verdiğinden dolayı insanlar medikal olarak et benlerini yok etmek istemektedirler. Yazımızda et benini doğal yollarla nasıl yok edeceğinize dair yöntemleri sizinle paylaştık.

Et Beni Neden Çıkar?

Vücutta meydana gelen hormonal değişiklikler, genetik faktörler, güneş ışığına çok fazla maruz kalmak ve bilhassa nedeni bilinmese de şeker hastalarında et benleri sıklıkla görülmektedir. Et benleri zararsız ve ağrısız olmakla birlikte şayet benlerin üzerinde herhangi bir kızarıklık, büyüme ve ağrı hissi oluşuyorsa mutlaka doktora başvurmak gereklidir.

Et beni kanseri son zamanlarda duyduğumuz bir hastalıktır. Tıpta Malign Melanom adıyla bilinir. İnsan derisine renk veren melanomlar gözde ve genital bölgede çıkıp renk değişmesine sebep oluyorsa mutlaka patolojik bulgular saptanmalı ve doktor tedavisine başlanmalıdır.

Et Benlerini Medikal Yolla Düşürme Yöntemleri

Et benleri çıktığı zaman kesinlikle hastanede doktor tarafından bakılmalı ve tedavisinde nasıl bir yol izleneceği kararlaştırılmalıdır. Tedavinin nasıl olacağını vücuttaki et beni sayısına ve et benlerinin boyutuna göre değişkenlik gösterebilir. Şayet et beni daha yeni çıktığında erken teşhis edilirse ameliyata gerek kalmayabilir. Ev ortamında kesinlikle et benleri oynanmamalı ve koparılmaya çalışılmamalıdır. Bu zararlı uygulamalar geri dönüşü olmayan hasarlara neden olabilir. Doktor tarafından uygulanan et beni düşürme yöntemleri;

  • Enjeksiyon yöntemi
  • Buharlaştırma yöntemi
  • Dondurma yöntemi
  • Lazer yöntemi
  • Radyo frekans yöntemi
  • Cerrahi yöntem

Et Benlerini Bitkisel Olarak Düşürme Yöntemleri

Et benleri için tıbbi bir müdahale istemeyen kişiler acısız ve zahmetsiz bir şekilde et benlerinden kurtulabilirler. Size vereceğimiz bitkisel reçeteler şöyledir:

Et Beni Düşürmek İçin Kantaron Kürü

1 yemek kaşığı çakal eriği çiçeği ile 1 yemek kaşığı kantaron çiçeğini suda demleyip içiyoruz. Bu çayı sabah ve akşam olmak üzere içerseniz et benlerinizin yavaş yavaş yok olduğunu göreceksiniz.

Et Beni İçin Turp Kürü

Yarım bardak bayır turpunun suyuna 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin ve bunu 3 saat güneş alan bir yerde bekletin. Bu karışımı et benlerinin üzerine sürün. Düzenli kullanımda et benleri zamanla düşmeye başlayacaktır.

Et Beni İçin Sarımsak Kürü

1 diş sarımsağı 2-3 adet karanfil ile ezin. Bu karışımı et beni olan yerlere sürün ve üzerini temiz bir bezle kapatın. Daha önce denenmiş ve sonuç vermiş bu yöntem ilk uygulamada bile et benini düşürmektedir. İlk uygulamada düşmezse 2 veya 3 sefer bu karışımı yapabilirsiniz.

Et Beni İçin Elma Sirkesi Kürü

1 yemek kaşığı elma sirkesini 1 yemek kaşığı su ile kaynatıp et benlerinin üzerine tatbik edin. Bu yöntemi sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 kez yapabilirsiniz. Elma sirkesi asidik olduğundan et benlerini içerisindeki asit yüzünden kısa sürede düşürecektir.

Et Benlerini Döken Doğal Tarif