17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınPratik BilgilerDiş Macununun İnanılmaz Etkisi! Mutlaka Deneyin!

Diş Macununun İnanılmaz Etkisi! Mutlaka Deneyin!

İçerikleri

Duvarlarınızdaki ufak delikleri diş macunu ile kapatabilirsiniz.

Lekelenmiş metaller ve solmuş taşlarınıza ince bir tabaka halinde diş macunu sürün. İnce bir bez parçasıyla parlatın, bol su ile durulayın ve kurutun. Lekeler fazlaysa kalın bir tabaka halinde uygulayın ve 1 saat kadar bekletin. Takılarınız pırıl pırıl olacak. Ancak inci, turkuaz, bakalit ve yapay elmas gibi yumuşak yüzeyli maddeler üzerinde denemeyin. Aksi takdirde çizilmesine neden olabilir.

Halınızdaki lekelere diş macunu dökün ve fırçalayın. Ardından ıslak bir havlu ile silin. Halının renk vermeyeceğini garantilemek için önce ufak bir bölümünde deneyin.

Sürekli giydiğiniz sneaker tarzı lastik pabuçları diş macunu ile fırçalayabilirsiniz. Aynı işlemi beyaz deride de uygulayabilirsiniz. Öncelikle ufak bir bölümde denemeyi unutmayın!

Koruyucu kullanmadığınız mobilyalardaki su lekelerini biraz diş macunu ve nemli bir bez ile çıkarabilirsiniz. Fazla bastırmadan hafif hareketlerle sildiğinizde lekelerin yok olmasını sağlayabilirsiniz.

Yeniden kullanmak istediğini içi kirli şişeleri diş macunu kullanarak fırçalayabilirsiniz.

Dalış gözlüklerinin içini diş macunu ile kaplayın ve ardından durulayın. Bu sayede buğulanmasını önleyecektir.

Tırnaklarınızı diş macunu ile hafifçe fırçaladığınızda sarı lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.

Evinizde daha fazla doğal yöntemlerle de sararan tırnaklarınızı beyazlatabilirsiniz. Nasıl mı?

Gerekli malzemeler;

Karbonat ve limon, Fırça ya da kulak temizleme çubuğu, Çay kaşığı ve çay tabağı, Ilık su dolu bir kap.

Öncelikle bir çay kaşığı karbonatın içine bir buçuk tatlı kaşığı limon ekleyip karıştırıyoruz. Bu karışımı tüm tırnaklarımıza uyguluyoruz ve 15-20 dk bu şekilde bekliyoruz. Ilık su ile durulayıp tırnaklarımızı beslemesi için vazelin vb. nemlendiricilerle nemlendiriyoruz.

Devamlı oje sürmek tırnaklarımızı sarartabilir. Sararan tırnaklar için ev koşullarında uygulanabilecek pratik bir yöntem bulunmakta..

İhtiyacımız olan şeyler;

karbonat ve ılık su, çay tabağı, fırça veya kulak temizleme çubuğu, ve bir çay kaşığı ve ılık su dolu bir kap. Bir çay kaşığı karbonatın içine karbonatla eşit oranda bir çay kaşığı suyu ilave ediyoruz. Pamuklu çubuk yardımıyla tüm tırnaklarımıza uyguluyoruz ve 15-20 dk bekletiyoruz. Ilık su ile durulayarak vazeli vb. nemlendiriciler ile tüm tırnaklarımızı nemlendiriyoruz.