Ana SayfaKadınFaydalı BilgilerCilt lekelerine karşı en basit çözüm

Cilt lekelerine karşı en basit çözüm

İçerikleri

Cilt lekelerine karşı en basit çözüm olarak sizlere 2 ayrı cilt lekesi bitkisel ve ev yapımı tedavi yöntemi önereceğiz. Bunlardan birincisi maya ve süt karışımı maskesi, 2. si ise yumurta akı ve şeker karışımı maskesi olacak. İkisini aynı anda denemeyin. Nöbetleşe biçimde bir gün birisini diğer gün öbürünü yaparsanız gerçekten cilt lekelerine karşı en basit çözüm tedavisini uygulamış olursunuz.

Cilt Lekelerine Maya Ve Süt Maskesi:

Yarım bardak yağsız süt ile bir avuç içi kadar yaş mayayı bir kapta karıştırıp kaşık ile çırpıyoruz. Süt iyice mayaya yedirilince artık cilt lekeleri için cilt maskemiz hazır oluyor. Bu maskeyi yüzümüze uygulayarak 20 dakika bekletiyoruz.  Daha sonra ılık su ile yıkayıp duruluyoruz,

Cilt Lekelerine Yumurta Akı ve Şeker Maskesi

Bir adet çiğ yumurtanın akını bir çay tabağına alıyoruz. İçerisine 1  tatlı kaşığı dolusu şeker ilave edip çırpıyoruz. Toz şeker yumurta akının içerisinde iyice eriyince bu karışımı da geçe yatmadan evvel cilde uyguluyoruz. Cildimiz 5 dakikada iyice gerginleşecek ve sivilceler, siyah noktalar ve güneş lekeleri bu karışım ile tedavi olacaktır.