Ana SayfaHaberlerBursa Şehir Hastanesi yakında açılıyor!

Bursa Şehir Hastanesi yakında açılıyor!

İçerikleri

Son yıllarda sağlık sektöründe gerçekleştirilen yeni yatırımlar ile birlikte hizmet vermeye başlayacak olan 10. şehir hastanesi Bursa’da açılıyor. Kısa süre içerisinde Bursa halkının hizmetine sunulacak olan Şehir Hastanesi için Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven incelemelerde bulundu.

Bursa Şehir Hastanesi içerisinde incelemelerde bulunan ve kabul sürecini başlatan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve yanlarında yer alan Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Arslan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan çalışmaların tamamının yerinde inceledi ve gerekli notları aldılar.

Dr. Özcan Akan Açıklamalarda Bulundu!

Gerekli incelemeleri gerçekleştiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan daha sonra ise basın mensuplarına il içerisinde gerçekleştirilen sağlık hizmetleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sağlık alanında yapılan yeni yatırımların her gün ilerleyerek devam edeceğini aktaran Akan Bursa Şehir Hastanesi içerisinde 1.355 yatak kapasitesinin olduğunu aktardı.

Son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar ile hizmet vereceği açıklanan Bursa Şehir Hastanesi’nin diğer tüm birimlerinin son teknoloji ürünler ve konfor ile Bursa halkına ulaşacağını aktardı.