28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiyetBu Kür İle 3 Haftada Vücudunuzu Toksinlerden Arındırın!

Bu Kür İle 3 Haftada Vücudunuzu Toksinlerden Arındırın!

Eğer pek çok hastalığı önlemek veya tedavi etmek istiyorsanız bağırsaklarınızdaki mukus, plaka, parazit ve dışkıları temizlemeniz yeterli.

İçerikleri

Bağırsaklarımız yıllardır tonlarca yiyecek ve sıvıyı işler ve bu işlem sırasında dışkı yağları ve toksik maddeler bağırsaklarımızda ve kolonlarımızda birikir. Bu maddeler de kanımızı zehirleyerek bedenimize tamiri olmayan zararlar verebilir. Sürekli kabızlık, dengesiz metabolizma, diyabet, aşırı zayıf veya kilolu olmak, böbrek ve karaciğer rahatsızlıkları, sağlıksız cilt, saç ve tırnaklar ve artiritten kansere kadar uzanan pek çok hastalık, bağırsaklarımızın kirliolduğunun göstergesidir.

Bir şırınga yardımıyla kolonların ancak 40-50 cm kadar çok küçük bir bölümü temizlenebilir ve bu oldukça pahalı bir yöntem olup bağırsak florasına da zarar verebilir. Sadece 1-3 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu tüketerek bağırsak ve kolonlarınızda yıllardır biriken mukusu 3 haftada temizleyebilirsiniz! Bu yöntem vücut ağırlığının hızla normal aline dönmesine ve yağların yakılmasına da yardım eder. Öğütülmüş keten tohumu vücuttaki toksinleri absorbe ve elimine etme özelliği sayesinde kandaki kolesterol seviyesini de dengeler.

Öğütülmüş keten tohumunun kullanıldığı yerler:

Üst solunum yolunun mukus zarlarının, sindirim sisteminin enflamasyonu, Gastrit, kolit, mide ve onikiparmak bağırsağı ülseri İdrar yolları hastalıkları, sistit, pyelonefrit Metabolizma dengesindeki değişiklikler, aşırı kilo

Kürü nasıl uygulayacaksınız?

3 hafta boyunca kahvaltı yerine bu karışımı hazırlayarak yemeniz gerekiyor.

1. Hafta: 1 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu ve 100 ml kefir
2. Hafta: 2 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu ve 100 ml kefir
3. Hafta: 3 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu ve 150 ml kefir

3 hafta boyunca günden en az 2 litre su içmeye dikkat edin. Bunun yanı sıra ballı su da içebilirsiniz. Bu kürü yılda bir kez tekrarlamalısınız.

Hazımsızlık Probleminizi Kefirle Giderin

Kefir, gün içerisinde tüketildiği takdirde sindirim sisteminizi rahatlatarak hazımsızlık sorununa el koyar. Aynı zamanda yediğiniz yiyeceklerin hazmını kolaylaştırarak dışkınızın yumuşamasına yardımcı olur. Böylece kabızlık problemiyle karşı karşıya kalmazsınız.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik