20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSağlık PersoneliBoşanmayın kuma getirin diyen başhekim yardımcısı görevden alındı!

Boşanmayın kuma getirin diyen başhekim yardımcısı görevden alındı!

İçerikleri

Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçiren Ali Edizer, dün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile akıllara durgunluk getirdi. Erkeklere aldatmamalarını, ikinci eş almalarını öğütleyen bilim adamı gündeme bomba gibi düştü.

Ali Edizer : Eşlerinizle Boşanmayn İkinciyi Alın

Türkiye’nin en önemli askeri hastanelerinden biri olan GATA’da Başhekim Yardımcısı görevini üstlenen Ali Edizer yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dünyayı yerinden oynattı. Türk Medeni Kanunu değişikliğini talep eden Edizer, erkeklere “ Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız onu da alın.” öğüdünde bulundu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer yaptığı paylaşımla hem sosyal medyada hem de tıp alanında büyük tepki çekti. Daha önce de entari ile ameliyata girme talebinde bulunan ve bunu hastane kuruluna taşıyan Edizer, bu düşüncesini de sıkı bir şekilde savunmuştu.

Gül Gibi Yuva Yıkılıyor Yapmayın

Yaptığı sosyal medya paylaşımında erkeklere gül gibi yuvaların yıkıldığını duyduğunu söyleyen Edizer, koca aldattığı için yuva yıkılmaması gerektiğini açıklayarak Türk Medeni Kanunu’nu açık açık eleştirdi.

Başhekim Yardımcısı Ali Edizer Görevden Alındı

Yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle büyük tepki çeken Doktor Ali Edizer hakkında Sağlık Bilimleri Üniversitesi açıklamada bulundu. Edizer’in Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile akademik ya da idari yönlerden bir ilgisinin olmadığını belirten yetkililer, kendisinin Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alındığını ifade etti.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz Hakkında Ağır Konuştu

Çok eşlilik paylaşımı ile gündeme gelen Ali Edizer’in şu an hastanede tedavi gören eski Başbakan Mesut Yılmaz için “Bu arada İmam Hatip mezunu gassalimizin bir avuç dolusu pamukla Mesut Yılmaz’ı köşede sabırla beklediğini de ilave edelim” sözlerini söylediği ortaya çıktı.

Sosyal Medya Fenomeni Ali Edizer

Sosyal medya platformunu kullanarak onlarca video paylaşımında bulunan Edizer, görevden alındıktan sonra paylaşımlara devam edecek mi? Yeni paylaşımları ne hakkında olacak? Önümüzdeki günlerde bunun cevabını birlikte alacağız.