19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınBaşak burcu kadınının özellikleri neler?

Başak burcu kadınının özellikleri neler?

İçerikleri

Başak burcu kadınının özellikleri ile bu hafta yeniden burçlar serimizde sizlerleyiz. Dilerseniz ilk olarak başak burcu kadınlarının ilgi çekici fiziksel yanları ile hemen başlayalım.

Başak burcu kadınları genellikle orta boylu bir yapıya sahip olurlar fakat bunun yanında saçlarının güzelliği, keskin yüz hatları, ilgi çekici yürüyüşleri ve parlak gözleri ile pek çok kişinin dikkatini çekmekten de geri durmazlar. Özellikle zarif olabilmek için gereğinden fazla çaba göstermeleri bazen dikkat çekici olabilir fakat bunu biraz da giyim konusunda verdikleri doğru kararlara borçlular. Başak burcu kadınlarını gördüğünüz zaman kendine verdiği dikkat sizin de gözlerinizden kaçmayacaktır. Bu nedenle kendinizi bir anda ona hayranlıkla bakarken bulabilirsiniz.

Başak burcu kadınları hem sorumluluk sahibi hem de pes etmekten pek vazgeçmeyen kadınlardır. Bu nedenle kafasına bir şeyi yapmayı koyduğu zaman onun önünde durmaktan çekinmeniz iyi olacaktır. Her ne kadar kibar ve nazik bir insan olsa da, hedeflerinin önüne geçtiğiniz zaman sizi bir şekilde kırmadan atlatmanın yolunu bulacaktır ve hırsı sona ermeden kesinlikle vazgeçmeyecektir.

Ancak çok detaycı ve titiz bir yapısının olması nedeniyle hayatta zorlandığı yerler de çok olacaktır. Bilhassa eşi ve çocukları varsa, bu detaycılığı bir süre sonra onların da bunalmasına neden olabilir. Ev hayatını çok sevmeleri nedeniyle tüm dikkatleri bu yöne çekilecektir ve bu da evdeki diğer kişilerin bu titizlikten paylarını almalarına neden olacaktır.

Güleryüzlü ve iyi mizaçlı kişiler olmaları sayesinde dostları tarafından çok sevilen başak burcu kadınları, dostlarının iyiliklerini düşünürler fakat bu durum çıkarlar çatışana kadar devam eder. Çok çalıştıkları, pratik zekalı oldukları ve hırsları da bulunduğu için, arkadaşı bile olsanız başak burcu kadınının hoşuna gitmeyecek şeyler yapmaktan çekinmelisiniz.

Biraz alıngan ve güvensiz bir yapılarının olması nedeniyle ona karşı davranışlarınızda da dikkatli olmalısınız. Her ne kadar kin tutmayı sevmeseler de, kendilerine yapılan yanlışları affettikleri halde unutmazlar. Zor güven duymaları nedeniyle bir ilişkinin başlangıcında ona kendinizi kabul ettirmek ve güvenini kazanmak da zor olacaktır. Zaman zaman fazla kıskanç olabildiği de unutulmamalı.