19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaHaberler50 yaşa kadar temizlik personeli alımı

50 yaşa kadar temizlik personeli alımı

İçerikleri

50 yaşına kadar istihdam edilmeyi bekleyen ve en az ilkokul mezunu olan adaylar için MEB alım yapıyor. Bu işe girebilmek için KPSS sınavına girmiş olmak gerekmiyor. 50 yaşına kadar herkes başvurabiliyor. Temizlik ve bakım onarım yapabilecek gücü kuvveti yerinde temizlik elemanı olmak isteyenler için istihdam fırsatı olan bu alımda 650 kişi istihdam edilecek.

50 Yaşa Kadar Temizlik Personeli Alımı Nasıl Yapılacak?

Bu işte çalışmak isteyenler başvurularını yapacaklar ve kura çekilerek 650 kişi belirlenecek. Noter kurası ile yapılacak olan bu seçimler için en az 18 yaşında olmak ve en fazla 50 yaşında olmak gerekiyor. Alımlar Sakarya şehrinde ve Sakarya ilçelerinde istihdam edilmek üzere yapılıyor.

50 Yaşa Kadar Temizlik Personeli Alım Başvuruları Ne Zaman Yapılıyor?

Bu alımlar için en geç 17 Eylül tarihine kadar başvurmak gerekiyor.

Başvurular Nasıl Yapılabilir?

İş Kur sitesine girerek TYP numarası ile arama yapabilirsiniz. Ya da başvuru tarihi baz alınarak arama yaptığınızda 284318 kodu ile Sakarya Adapazarı MEB bakım ve onarım Temizlik personeli alımını bildiren sayfa ile karşılaşacaksınız.

İşe Başlama Tarihi Ne Zaman?

Belirtilen tarihlere göre 1 Ekim 2019 tarihinde işe başlanacak ve 30 Haziran 2020 tarihinde iş bitecektir. Aynı şekilde MEB Güvenlik alımları için kod 284318 olup, Adapazarı ilçesinde istidam edilecek MEB güvenlik personeli için de başvurular 17 Eylül tarihinde bitecek. İşe alınanlar için işe başlama tarihi 1 Ekim 2019 ve bitiş tarihi 30 Haziran 2020 olacak. Bu istihdamın artısı KPSS şartı koşulmaması ve yaş engeline takıldığı halde çalışmak isteyen ilkokul mezunlarına kısa süreli iş imkanı vermesidir.

İstanbul Belediyesi KPSS Şartı Aramayan İş İlanı

3 kontenjanı çöp kamyonu sürücüsü ve 7 kontenjanı ise 50 yaşını geçmemiş kamyon arkası süpürme işçisi olmak üzere 10 eleman alımı KPSS şartı olmadan alınacaktır. Kamyon sürücülerinin SRC belgesi ve ağır vasıta ehliyeti olması gerekiyor. Adaylar 14 Eylül tarihine kadar belediyeye başvurmak zorunda.

İzmir Belediyesi 31 Personel Alımı ( Daimi)

İzmir belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere 4 ayrı ünvanda 31 kişi istihdam edilecek. 1 kişi iş makinesi operatörü olarak, 2 kişi güvenlik görevlisi olarak 8 kişi büro personeli olarak ve 20 kişi beden işçisi olarak istihdam edilecek. Adaylar 14 Eylül tarihine kadar belediyeye başvurmak zorunda.