28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkAlternatif Tıp1 iğne ile kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

1 iğne ile kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

Bu yazıyı okumak için zaman ayırın, çünkü birinin hayatının sana bağımlı olup olmadığını asla bilemezsiniz..

İçerikleri

Kalp krizleri hareketsiz yaşam tarzımız ve yediğimiz sağlıksız beslenme nedeniyledir. Günümüz insanı yoğun çalışma temposu sebebiyle sağlıklı ev yapımı yiyecekler yerine daha çok fastfood tarzı beslenme alışkanlığı kazanmıştır. Bu nedenle vücudumuz sürekli olarak sağlığa zararlı olabilecek zararlı bileşikler içeren işlenmiş gıdalarla beslenmektedir.  Zamanla,  bu gıdalardaki yağlar arterlerimizde birikirerek ciddi kardiyovasküler problemlere ve kalp krizine yol açar. Çoğu vakada sonuç maalesef ölümcüldür.

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

Kalp Krizinde Hayat Kurtaran Basit Yöntem!

Çinli bir profesör iğne ile yaptığı işlemle kalp krizinden kurtulunabileceğini iddia ediyor. İşte şaşırtıcı ve alışılmamış bir yöntem olan iğne ile kalp krizinden kurtulma yöntemi…

Kalp krizi, Türkiye’de ve birçok ülkede ölüm nedenlerinin en başında yer alan bir sağlık problemi. Peki, bir iğne ile kalp krizinden kurtaran yöntemin varlığından haberiniz var mıydı?

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

Çinli bir Prof. iğne ile kalp krizi geçiren birisinin hayatını kurtarılabileceğini iddia ediyor. İşte Çinli Profesörün aşama aşama açıkladığı alışılmışın dışında uygulanan ve sadece iğneyle yapılan o yöntem…

İnme olduğunda, beyindeki kılcal damarlar yavaş yavaş yırtılır. Bu, dinlenme ve derhal ilk yardım gerektirir. Bu ipuçları birinin hayatını kurtarmanıza yardımcı olur!

Sakin olun. Kalp krizi geçiren kişiyi hareket ettirmeyin, çünkü hastayı hareket ettirirseniz, hastanın kılcal damarları patlayacak ve bu da beyin kanamalarına yol açacaktır! Evde bir şırınga iğnesi varsa en iyisi, aksi halde bir dikiş iğnesi de size yardımcı olacaktır.

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

1. Aşama:

Bir şırınganız varsa, en iyisi şırınga iğnesi olur; aksi halde dikiş iğnesi de işinizi görebilir. İğneyi sterilize edin. Bunun için dikkatlice iğnenin ucunu çakmakla yakabilirsiniz. Kalp krizi geçiren hastanın 10 parmağının ucuna iğneyi batırın.

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

2. Aşama:

Kan çıkmıyorsa parmaklarınızla hastanın parmaklarını sıkarak kanın akmasını sağlayın. Tüm parmaktan kan geldikten birkaç dakika sonra hastanın bilinci yerine gelecektir.

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

3. Aşama:

Eğer hastanın ağzında herhangi bir yamukluk varsa, kulaklarını kızarana kadar sıkın bu hastanın bilincini yerine getirmesine yardımcı oluyor.

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

4. Aşama

Ardından her bir kulak memesinden ikişer damla kan gelene kadar her kulak memesine de iki kez iğne batırın. Hastanın bilincini açık tutmak için bu işlemi yapacaksınız. Yapılan tüm bu müdahalelerin ardından hasta en yakın sağlık kuruluşuna götürülmelidir.

Kalp krizinde hayat kurtaran basit yöntem!

Hayatı kurtarmak için kan dökme yöntemi,  Çin tıbbının geleneksel bir metodudur. Pratik uygulaması % 100 etkilidir ve insanları kalp krizi etkilerinden kurtarabilir.

Birinin hayatta kalmasına yardımcı olmak için bu öneriyi paylaşın! Birinin hayatının sana bağımlı olabileceğini asla bilemezsiniz.